Λίγα λόγια για μας

Παρέχουμε όλο το φάσμα των Ασφαλιστικών υπηρεσιών τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε Νομικά πρόσωπα. Μπορούμε να προσφέρουμε διαρκώς στους ασφαλισμένους μας υπηρεσίες ποιότητας μέσω των πιο σύγχρονων ασφαλιστικών διαδικασιών.

Να λειτουργούμε πάντοτε με γνώμονα την αξιοπιστία, το ήθος, και την κοινωνική ευθύνη, αναλογιζόμενοι την πολυετή, αξιοπρεπή και επιτυχημένη πορεία μας στον ασφαλιστικό χώρο.

Στηριζόμαστε πάνω στην αναλυτική μελέτη κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, για την άριστη εξυπηρέτηση των Πελατών μας. Ανοίγουμε νέους δρόμους για την πρόσκτηση νέων ευχαριστημένων Πελατών.

Η πολυετής μας εμπειρία και η επιτυχής δραστηριοποίησή μας στο χώρο έχουν σαν αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας. Προσωπική επαφή και επικοινωνία με τον υποψήφιο Πελάτη, μας δίνουν τη δυνατότητα να αναζητούμε και να βρίσκουμε τις ιδανικότερες λύσεις στα ασφαλιστικά θέματα που τον απασχολούν.

Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και εξυπηρέτησης τηλεφωνικά, με επιστολές, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο με τακτικά ραντεβού.

Όμως οι υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε δεν αφορούν μόνο το ασφαλιστικό κλάδο, αλλά και το χρηματοοικονομικό κομμάτι. Παροχές συμβουλών και λύσεων σε επενδυτικά θέματα, σε ατομικό ή εταιρικό επίπεδο, δημιουργία κεφαλαίων, διαχείριση χρημάτων είναι κάποιες από τις δυνατότητες που έχουμε.

Παύλος

Ασφαλίσεις, Επενδύσεις
Ασφαλιστικός Σύμβουλος & Financial Planner με στόχο τη πλήρη και βέλτιστη εξυπηρέτηση ιδιωτών πελατών, αλλά και νομικών προσώπων, από το 1999.

Δείτε το βιογραφικόΥπηρεσίες που παρέχουμε

  • Ατομικές ασφαλίσεις
  • Επαγγελματικές ασφαλίσεις
  • Ομαδικές ασφαλίσεις
  • Επενδυτικές λύσεις
  • Επενδυτικές συμβουλές
  • Δημιουργία κεφαλαίου
  • Διαχείριση χρημάτων