Σύνταξης

mutual_fund_main

Όλοι πια γνωρίζουμε για τις αλλαγές στο δημόσιο σύστημα ασφάλισης της χώρας μας.   Σίγουρα το κομμάτι της συνταξιοδοτικής παροχής δεν βελτιώθηκε σε κανένα ταμείο και για κανένα ασφαλισμένο. Αντιθέτως τα πράγματα έγιναν χειρότερα για όλους. Σε όποιο ταμείο κι ανήκουν. Ακόμα και στα λεγόμενα "καλά " ταμεία το πρόβλημα πλέον έγινε ορατό και ουσιαστικό.Η επιλογή των τριών πυλώνων ασφάλισης που ακούμε τα τελευταία χρόνια είναι αυτή που οδηγούμαστε τώρα με κύρια έμφαση στο τρίτο πυλώνα που θα εκπορεύεται απο τον ιδιωτικό φορέα. Ένα φορέα που καλείται να καλύψει το κενό και την, επι ετών  κακοδιαχείρηση, του δημόσιου φορέα.

Η συμπλήρωση του ποσού που χάθηκε απο τις νέες μειώσεις στη σύνταξης σας μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί με ένα σίγουρο και εγγυημένο τρόπο, καλύτερο και πιο σίγουρο απο το δημόσιο φορέα. Ακόμα και σε επικουρικό ρόλο μαζί με αυτή απο του δημόσιου ταμείου η σύνταξη απο τον ιδιωτικό φορέα μπορεί να σας δώσει λύσεις στα κενά που εμφανίστηκαν.

Σίγουρα σημαντικό ρόλο στην επιλογή αυτής της σύνταξης παίζει και ο οργανισμός που θα την παρέχει, οι όροι που θα επιλεγούν και πολλά άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά. Γι αυτό εμείς, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τις κατάλληλες, πληρέστερες και πιο ουσιώδης συμβουλές και προτάσεις για να έχετε πλήρη ικανοποίηση στη τελική σας επιλογή.

Διάρκεια συμβολαίου, επιλογή περιόδου συνταξιοδότησης, επιθυμιτό ποσό, επιθυμιτοί όροι, και τόσα άλλα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με κομμάτια προστασίας, όπως αιφνίδια απώλεια, ανικανότητα, μόνιμη ή πρόσκαιρη, μπορούν να επιλεγόυν με δικά σας κριτήρια, ώστε να μεγιστοποιήσουν το όφελος , αλλά όχι και το κόστος.

Ζητήστε μας να σας κάνουμε μια ΔΩΡΕΑΝ συνταξιοδοτική μελέτη σε προσωπικό επίπεδο και δείτε την διαφορά !